Locale Altele
Miercuri, 1 Aprilie 2020
Mie, 1 Apr 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
Felaţia protejează femeile de cancerul la sān
Libertatea  - Miercuri, 4 Februarie 2009
Deşi acest subiect este tabu īn zilele noastre şi foarte puţine persoane recunosc că practică acest "sport", felaţia este de fapt tot mai agreată de semenii noştri, iar de curānd  cercetătorii americani au descoperit că reduce semnificativ riscul de īmbolnăvire de cancer la sān.

Legătura dintre cancerul mamar şi sexul oral  a fost descoperită īn anul 2003 de cāţiva medici din Carolina de Nord, care īnsă nu au dat prea multe explicaţii. Cu toate acestea ei susţin cu tărie că femeile care fac felaţii partenerilor lor şi īnghit sperma, o dată sau de două ori pe săptămānă, sunt cu 40% mai ferite  de cancerul la sān.

Īn ciuda faptului că studiul lor a fost calificat  drept "aberant", medicii au promis că vor face cercetări şi vor aduce dovezi care să le susţină teoria.

Felaţia e o practică veche de cānd  lumea şi pămāntul. Īn Roma Antică  sexul oral  era considerat un subiect mai tabu decāt sexul anal din motive de igienă, iar īn Evul Mediu biserica a reprimat sever aceste practici. Spre deosebire de acele  vremuri, anii "50 au fost anii de glorie ai sexului oral, cānd, cinci din 10 femeie  recunoşteau că le fac felaţii partenerilor.

Deşi se spune că plăcere mai mare pentru bărbaţi nu există, aceştia au "reclamaţiile" lor privind modul īn care le sunt făcute felaţiile.

Ei se plāng mereu că femeile uită de restul corpului lor şi că scrotul şi testiculele au sensibilitatea lor, de care ele ar trebui să profite. De asemenea bărbaţii adoră ca partenerele lor  să le stimuleze penisul, de altfel foarte sensibil.


Tags: felatie  cancer  san  
8239 vizite
Distribuie pe