Locale Altele
Vineri, 2 Octombrie 2020
Vin, 2 Oct 2020
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fizioterapie pentru adulți la Centrul Fericitul Scheffler JŠnos
Centrul Fericitul Scheffler JŠnos  - Joi, 18 Iulie 2019

Serviciile Centrului Fericitul Scheffler János s-au extins cu un nou serviciu. Tratamentele de reabilitare medicală vor fi accesibile, pe viitor și pacienților adulți.

Kinetoterapia este una dintre cele mai vechi metode terapeutice, care, în ultimele decenii, a fost utilizat cu mare succes atât în prevenție, cât și în reabilitare. Are un rol important în tratarea leziunilor sportive, în perioada pregătirii pacientului pentru intervenții chirurgicale, totodată este indispensabilă în creșterea mobilității articulare și a forței musculare în perioada postoperatorie a pacienților. Prescrise de un medic specialist de recuperare medicală, în cele mai multe cazuri, kinetoterapia combinată cu fizioterapie poate prezenta o soluție excelentă în stimularea mobilității articulare, a forței musculare și în cazul unor probleme cardio-vasculare, neurologice, endocrinologice, etc.

Dr. Vașadi Ancuța Rodica, medic specialist în domeniul reabilitării, așteaptă pacienții la Centrul Fericitul Scheffler János, în fiecare joi, între orele 16.00 și 18.00 la consultații destinate adulților, disponibile de acum și acestei categorii de vârstă.

Pe lângă kinetoterapia clasică și cea în apă, pacienții pot beneficia și de proceduri de hidroterapie, de terapie tridimensională pentru tratarea scoliozei după principiile Schroth, de elongații vertebrale tridimensionale cervico-dorso-lombare, proceduri de electroterapie, terapii cu unde de șoc (Shockwave), respectiv terapie TECAR, terapie cu laser, bioptron, terapii cu ultrasunete, crioterapie, magnetoterapie și multe altele.

Pe lângă aceste proceduri, paleta ofertelor este completată cu tratament cu duș subacval, hidromasaj, baie galvanică patrucelulară, evaluări posturale, evaluări cu podoscop, mobilizări cu artromot al genunchiului și firește, masaj terapeutic. Kinetoterapia are, de asemenea, un rol important în remedierea ținutei pacienților, deoarece în cazul celor care duc o viață sedentară  se dezvoltă rapid problema unei posturi incorecte a corpului, iar în cazul elevilor scolioza. Astfel, o terapie adecvată poate preveni nenumărate probleme.

Programări pentru tratamente destinate adulților se pot face zilnic între orele 8.00 și 18.00 la recepția Centrului Fericitul  Scheffler János, strada Ștefan cel Mare nr.9, sau la numărul de telefon : 0770-737471.

1397 vizite
Distribuie pe