Locale Altele
Marti, 31 Ianuarie 2023
Marti, 31 Ian 2023
Investigații gratuite cu ocazia Ziua Mondială a Diabetului Zaharat
Spitalul Județean de Urgență Satu Mare  - Luni, 11 Noiembrie 2019

 Cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului Zharat, Spitalul Județean de Urgență și Consiliul Județean Satu Mare, împreună cu Lions Club ”Someș” Satu Mare, organizează un eveniment în beneficiul populației județului Satu Mare.

Consiliul Județean Satu Mare și Spitalul Județean de Urgență Satu Mare, cu sprijinul Lions Club ”Someș” Satu Mare invită sătmărenii, joi, 14 noiembrie 2019, de Ziua Mondială a Diabetului Zaharat, la o campanie de investigații gratuite.

Evenimentul se va desfășura la parterul Complexului Comercial Shopping City Satu Mare, de pe strada Careiului nr. 17, între orele 10:00 și 17:00.

Cu sprijinul LionsClub ”Someș” Satu Mare, partener de peste 10 ani al acestui eveniment, precumși a secției Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice, Spitalul Județean deUrgență Satu Mare dorește să vină în ajutorul populației din județul Satu Mare, pentru a preveni morbiditatea și mortalitatea provocată de afecțiuni cardiovasculare.

Cei care doresc să beneficieze de aceste investigații, pentru un rezultat cât mai corect, sunt rugați să nu consume niciun aliment cu minimum 2 ore înainte de ase prezenta la consult.

 Cu această ocazie,Spitalul Județean de Urgență Satu Mare așteaptă cât mai multe persoane pentru a-și duce la îndeplinire scopul de a preveni și, pe cât posibil, de a diminua această cauză a deceselor în rândul populației județului Satu Mare.

 

1700 vizite
Distribuie pe