Locale Altele
Duminica, 19 Mai 2024
Dum, 19 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
A apărut o nouă pastilă care măreşte apetitul sexual al femeilor
Libertatea  - Marti, 17 Noiembrie 2009
Specialiştii companiei germane “Boehringer Ingelheim” au elaborat un medicament nonhormonal care măreşte apetitul sexual al femeilor.

Pentru a descoperi efectele medicamentului, specialiştii au efectuat un studiu pe 2.000 de femei aflate în perioada de premenopauză şi care suferă de dorinţă sexuală hipoactivă, cărora le-a fost administrat zilnic o doză de flibanserin.

În urma declaraţiilor acestora de la finalul experimentului, cercetătorii au descoperit că numărul orgasmelor a crescut în medie de la 2,8 pe lună la 4,5.

Cercetătorii nemţi au elaborat acest nou medicament şi pentru că studiile cu privire la efectul pastilelor gen Viagra asupra femeilor au arătat că aceste substanţe nu au efecte afrodisiace şi în cazul doamnelor.

Reprezentanţii companiei “Boehringer Ingelheim” susţin că medicamentul va putea fi lansat pe piaţă în doi-trei ani.
Tags: femei  apetit  sexual  
4791 vizite
Distribuie pe
Ioana
Nu stiu cat de bune sunt pastilele pentru asa ceva, dar schimbarea stilului de viata prin adoptarea unei diete adecvate si prin limitarea stresului sigur ar fi benefica.
2017-07-26 15:21:20
Andreea
Pentru cresterea apetitului sexual un produs bun e si femax.
2017-04-07 16:34:42