Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cursuri acreditate de tehnician maseur la Satu Mare
Reflexo Vital Corina  - Luni, 22 Martie 2010

O vorba din batrani spune ca „Omul cat traieste, invata", de aceea omul cauta in permanenta sa se perfectioneze, sa fie la curent cu toate noutatile lumii. Dobandirea unor noi cunostinte este importanta pentru viata profesionala a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, oferindu-le acestora sansa de a gasi un job sau posibilitatea de a se dezvolta profesional.

 

Centrele de formare profesionala ofera cursuri de initiere, calificare si recalificare profesionala.

In urma participarii si absolvirii unor cursuri de initiere sau de calificare se vor dobandi competente in conformitate cu programa cursului si se va acorda o diploma recunoscuta de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

      

Beneficiind de o baza materiala adecvata, centrele de formare profesionala sunt in masura sa efectueze cursuri de initiere, de calificare sau de perfectionare a adultilor.

     

Reflexo Vital Corina este primul centru care organizeaza in Satu Mare cursuri de tehnician maseur la standarde ridicate de calitate, fiind acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, asigurand-se o pregatire riguroasa teoretica si practica.

     

Centrul de masaj si reflexoterapie Reflexo Vital Corina a avut, inca de la inceput, rezultate bune in tratarea si ameliorarea diverselor afectiuni cum ar fi: depresie, anxietate cu atacuri de panica, migrene, obezitatea, dereglari endocrine si de metabolism, sindrom neuroastenic, artrite, tulburari circulatorii si digestive - prin practicarea atat a masajului corporal, cat si a reflexoterapiei.

    

Practicand zi de zi aceste metode si terapii neconventionale - masajul corporal total precum si masajul reflexogen, adica masajul talpilor - terapeutii nostri specializati au reusit sa redea echilibrul fizic si psihic celor care au nevoie sa alunge stresul, iar pacientii capata forta fizica, echilibru interior, buna dispozitie si pofta de viata.

    

Lectorii sunt practicieni cu experienta si bine pregatiti teoretic si practic. Colectivul de aici  a pus la punct unul dintre cele mai apreciate cursuri de initiere / calificare în masaj din Satu Mare, din dorinta de a împartasi din vasta experienta acumulata în peste cinci ani de practica.

     

Obiectivul nostru este de a forma profesionisti competitivi, cu pricepere si daruire de sine, care sa va faca viata mult mai placuta prin aplicarea masajelor si a terapiei de cea mai buna calitate.

      

Adresa Centrului de masaj si reflexoterapie  Reflexo Vital Corina - Satu Mare, Centru Nou, Bl. C 28 parter. Pentru informatii in legatura cu aceasta frumoasa meserie puteti suna la 0747-033344 sau 0745-871366.

      

Reflexo Vital Corina – pentru sanatatea dumneavoastra !!!

 

10027 vizite
Distribuie pe
Nichita Cerasela
Buna ziua! As dori sa stiu daca se mai fac inscrieri pentru cursul de masaj, eu am ca studii numai profesionala
2022-01-31 16:20:36
Ernest Suveg
Subiectl ma intreseaza aldminteri am vazut si un anunt in I z.
2016-04-20 06:19:12