Locale Altele
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
Mie, 30 Nov 2022
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateViaţă sănătoasăSfatul mediculuiDietaLifestyleGalerie FotoParty Foto
O răsfăţăm pe Miss Popularitate
SM Online  - Vineri, 18 Iunie 2010

Câştigătoarea concursului Miss Popularitate de pe SM Online, organizat cu ocazia Zilei Oraşului Satu Mare, o superbă adolescentă de 17 ani, Alexandra Ulici, a fost programată vineri la prima şedinţă de biostimulare la Salonul Armizette.


 

Aceasta este doar o mică parte din premiul oferit de salonul de frumuseţe de pe strada Petofi Sandor nr.3, unde câştigătoarea noastră va beneficia de serviciile de care au parte toate clientele: biostimulare şi remodelare corporală, coafură, cosmetică, manichiură, pedichiură, solar.
 

 

Elevă la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, Alexandra Ulici a avut ceva emoţii când s-a lăsat pe mâna patroanei Mihaela Szakacs, fiind pentru prima dată în viaţa ei într-un asemenea salon de frumuseţe, dar se bucura la gândul că efectele se vor simţi şi se vor vedea chiar după primele şedinţe.
 

 

„Alexandra va avea, cu siguranţă, un tonus mai bun şi o ţinută de adevărată domnişoară după câte şedinţe de biomasaj. Va scăpa de excesul de grăsime şi va avea pielea tonifiată” – a declarat Mihaela Szakacs.


 

Viitoare poliţistă sau avocată, Alexandra Ulici s-a declarat mândră că are atât de mulţi prieteni, care au ajutat-o prin voturile lor să câştige premiul pus la bătaie de SM Online. Şi noi suntem mândri că premiul are o asemenea destinatară.

9957 vizite
Distribuie pe