Locale Altele
Duminica, 9 August 2020
Dum, 9 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pregătirile pentru Sâmbra Oilor au intrat în linie dreaptă
Prefectura Satu Mare  - Miercuri, 8 Mai 2013

Pentru asigurarea celor mai bune condiţii de desfăşurare a ediţiei din acest an a tradiţionalei sărbători „Sâmbra Oilor”, prefectul Eugeniu Avram şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, au dorit să se întâlnească la Huta Certeze cu organizatorii şi reprezentanţii instituţiilor cu atribuţii în pregătirea şi derularea manifestării.

 

Cu această ocazie au fost stabilite măsurile specifice pentru fiecare instituţie, modul de colaborare pentru a preveni înregistrarea de evenimente negative, precum şi planurile de acţiune în caz de nevoie.

 

Prefectul judeţului le-a cerut directorilor instituţiilor publice să dea dovadă de comunicare, responsabilitate şi implicare, astfel încât sărbătoarea să fie un moment de destindere pentru toţi cetăţenii care duminică, 12 mai, se vor afla la „Sâmbra Oilor”.

 

Prefectul Avram a solicitat responsabililor de la Drumurile Naţionale să asigure marcarea drumului de acces spre locul de desfăşurare a manifestării, iar Poliţiei Rutiere să asigure condiţii pentru derularea în condiţii optime a traficului rutier.

670 vizite
Distribuie pe