Locale Altele
Luni, 16 Decembrie 2019
Luni, 16 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gala Dansului în cadrul festivalului BEST FEST - Carei
Direcția de Cultură Carei  - Vineri, 17 Mai 2013

În  după-amiaza zilei de joi, Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei a fost neîncăpătoare pentru publicul numeros format din rude, prieteni, colegi şi profesori ai celor ce au evoluat dar şi din oameni care pur şi simplu apreciază dansul. Direcţia de Cultură a municipiului Carei în colaborare cu Centrul Cultural Carei au organizat Gala Dansului, eveniment care s-a desfăşurat în cadrul festivalului BEST FEST – Primăvara culturală careiană. 

 

 Spectacolul a fost susţinut de mai multe grupe de elevi ai şcolilor de dans Magic Dance de la Centrul Cultural Carei, instructor Raluca Păvăluc, Lead & Follow din Carei, instructor Bagossi Zoltán, Şcoala Gimnazială Nr. 3 din Carei, instructor Raluca Păvăluc şi invitaţii speciali din Satu Mare, elevii secţiei de balet  a Liceului de Artă Aurel Popp şi ai Şcolii Modefit Studio pregătiţi de prof. Ana Macovei.

 

Programul a conţinut balet, dans modern, dans contemporan şi dans de societate. Tinerii dansatori au realizat o fascinantă incursiune în lumea dansului, aducând în prim plan stiluri precum swing, vals vienez, vals lent, mambo, samba, cha-cha, quick step, tango, lambada, rumba, dans oriental, dans modern şi balet.Pe lângă momentele susţinute cu grupurile, au fost şi dansuri solo prezentate de Supuran Maria Clara, Ursei Claudia, Kovacs Cristina, Molnar Ester, Major Dorotea de la Liceul de Artă  Aurel Popp din Satu Mare, secţia balet , pregătite de prof. Ana Macovei.

1684 vizite
Distribuie pe