Locale Altele
Vineri, 7 Octombrie 2022
Vin, 7 Oct 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei hoți au fost prinși de polițiști
Poliția Satu Mare  - Miercuri, 12 Iunie 2013

Un bărbat de 35 de ani, suspectat de sustragerea unui telefon mobil, a fost depistat de poliţişti în 15 minute de la reclamarea furtului.  La reuşita acţiunii a contribuit şi victima infracţiunii, care a reţinut şi a relatat poliţiştilor date exacte legate de îmbrăcămintea şi fizionomia bărbatului ce i-a furat telefonul.

 

În cursul nopţii de marți, după ora 1.00, partea vătămată se întorcea de la spital şi, având probleme cu piciorul, se deplasa greoi, ceea ce a atras atenţia suspectului, acesta bănuind că va putea acţiona în voie, fără a întâmpina rezistenţă. A trecut în fugă pe lângă bărbatul de 56 de ani şi i-a furat din buzunarul pantalonilor telefonul mobil, plănuind să cumpere în schimb alcool.

 

Partea vătămată, rămasă fără telefon, s-a întors la Urgenţe, şi din această locaţia a anunţat Poliţia cu privire la infracţiunea căreia i-a căzut victimă. De îndată au ajuns la faţa locului patrula de siguranţă publică, formată din poliţist şi jandarm, precum şi un poliţist al Biroului de Investigaţii Criminale, aceştia reuşind în 15 minute să-l prindă pe suspect şi să-i restituie părţii vătămate telefonul.

 

Pe numele lui Iuliu D.în vârstă de 35 de ani, din Medieşu Aurit, a fost întocmit dosar penal pentru furt calificat, poliţiştii verificând dacă suspectul a mai comis şi alte infracţiuni.

           

 

Şi poliţiştii Secţiei 6 Tăşnad Poliţie Rurală au depistat principalii suspecţi în cazul furtului din locuinţa unui bărbat de 70 de ani, din Pir. Din ancheta  poliţiştilor a rezultat că Bela B., de 46 de ani şi Arpad B., de 36 de ani, ambii din Pir, au pătruns în locuinţa consăteanului său şi au furat bunuri în valoare de 800 lei - butelie de aragaz, covoare, pahare şi tablouri.

 

Prejudiciul a fost recuperat aproape în întregime, iar cei doi suspecţi sunt anchetaţi atât pentru furt calificat, cât şi pentru violare de domiciliu.

1364 vizite
Distribuie pe