Locale Altele
Luni, 25 Ianuarie 2021
Luni, 25 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Primarul a vizitat expoziția „Albert Florian”
Primăria Satu Mare  - Vineri, 30 August 2013

La invitaţia consilierilor locali UDMR Maskulik Csaba şi Butka Gergo, primarul municipiului Dorel Coica şi viceprimarul Radu Roca au vizitat joi, expoziţia "Albert Flórián" care a avut loc la Colegiul Naţional Kölcsey Ferenc din municipiul Satu Mare.

 


Consilierul local Szőcs Péter a prezentat pe scurt biografia, palmaresul marelui fotbalist, singurul care a primit "Balonul de Aur" din acea generaţie, jucător recunostut pe plan mondial. Invitaţii au fost impresionaţi de calitatea şi diversitatea materialelor expuse, iar edilul şef a notat câteva gânduri în cartea de oaspeţi a expoziţiei.


După vernisaj, primarul Dorel Coica a verificat starea clădirii şi curţii unităţii de învâţământ.

Interesându-se de stadiul pregătirilor pentru noul an şcolar a constatat unele deficienţe la tencuiala faţadei din curtea interioară solicitând remediarea acestora..

 


Primarul Dorel Coica împreună cu viceprimarul Radu Roca au continuat verificările privind igienizarea unităţilor de învăţământ constatând deficienţe ale reţelei electrice la Şcoala Grigore Moisil şi deteriorarea unor conducte ale reţelei de apă ceea ce a dus la infiltrări în subsolul

clădirii Grădiniţei nr 5.

 Edilul şef a solicitat remedierea de urgenţă a defecţiunilor pentru eliminarea problemelor de funcţionare până la începutul anului şcolar.
1134 vizite
Distribuie pe