Locale Altele
Luni, 29 Mai 2023
Luni, 29 Mai 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Biblioteca Județeană își inaugurează Filiala nr. 2
Biblioteca Județeană Satu Mare  - Joi, 28 Noiembrie 2013

Biblioteca Județeană, sub patronajul Consiliului Județean Satu Mare, organizează vineri, 29 noiembrie 2013, cu începere de la ora 1200, festivitatea de inaugurare a noului sediu al Filialei nr. 2 "Lucian Blaga".

                       

Evenimentul festiv este dedicat Zilei Naționale a României și se va desfășura în prezența a numeroase oficialități publice locale din cadrul Consiliului  Județean, a Instituției Prefectului și a Primăriei Municipiului Satu Mare, la sediul Filialei "Lucian Blaga" din Cartierul Micro 17, B-dul Independenței, nr. 42-44.

 


La reușita evenimentului își vor aduce contribuția corul Colegiului Național "Mihai Eminescu" și elevii Școlii Gimnaziale "Lucian Blaga" prin prezentarea unor momente artistice.

 

„Am ales să inaugurăm noul sediu al Filialei "Lucian Blaga" din cadrul Bibliotecii Județene Satu Mare la această dată pentru a preîntâmpina marea sărbătoare de la 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Prin acest eveniment dorim să aducem o mare bucurie tuturor locuitorilor din Cartierul Micro 17 dar și elevilor din localitățile apropiate care studiază în școlile din zonă. Aducem mulțumiri publice conducerii Consiliului Județean și Primăriei Municipiului Satu Mare pentru că, printr-un efort financiar susținut și prin implicarea directă a domniilor lor, am reușit să ne îndeplinim unul dintre cele mai importante obiective pe care ni le-am propus. Cu aportul întregului colectiv din cadrul Bibliotecii Județene Satu Mare și cu ajutorul oferit de Penitenciarul Județean Satu Mare, în baza acordului de parteneriat dintre cele două instituții, am reușit, într-un timp relativ scurt, să amenajăm spațiul și să dispunem pe rafturi întregul fond de documente”., a declarat directorul interimar Angela Câmpian.

Filiala "Lucian Blaga" este o bibliotecă publică de tip enciclopedic și deține aproximativ 25.000 de publicații. Serviciile pe care le va oferi comunității vor fi dintre cele mai diverse, inclusiv acces gratuit la Internet, prin patru calculatoare, donate de Fundația Bill & Melinda Gates, prin Programul Național Biblionet – Lumea în biblioteca mea.

1875 vizite
Distribuie pe