Locale Altele
Marti, 30 Noiembrie 2021
Marti, 30 Nov 2021
Evenimente la Carei în cadrul Festivalului „Magia Crăciunului”
Direcția de Cultură Carei  - Luni, 16 Decembrie 2013

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei vă reamintește faptul că luni, 16 decembrie începând cu ora 18.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei continuă seria evenimentelor organizate în cadrul celei de-a șaptea ediții a Festivalului „Magia Crăciunului” cu Gala de Operetă în compania Grupului „Lirica” din Cluj Napoca, condus de maestrul Constantin Nica. 

Programul va conține: șlagăre de operetă , canțonete, musicaluri și arii din opere celebre în limbile italiană, germană, engleză, română și maghiară cu artiști și colaboratori ai Operei din Cluj Napoca.

Cea de-a doua săptămână a Festivalului de Crăciun continuă cu spectacole variate, pentru toate gusturile și se va desfîșura conform programului următor:

Marți, 17 decembrie 2013, ora 18.00, Castelul Károlyi – Sala Cavalerilor Colinde, cântece românești și obiceiuri de Crăciun cu Ansamblul Ceatăra, Corala Armonica și  colindătorii cu Viflaim din Căuaș. Conducători muzicali: Adrian Pașca, Ioan Tordoi.

În deschidere, colinde cu tinerii cu handicap de la Centrul Sf. Ana și o mică expoziție cu obiecte artizanale de Crăciun create de aceștia, conducător Seibel Tünde.

Miercuri, 18 decembrie 2013, ora 18.00, Castelul Károlyi – Sala Cavalerilor Seară de muzică vechecu formația Carmina Renascentia (Keresztesi Ildikó, Lőrincz Tünde, Jónucz Alfonz,Lőrincz Szilveszter, Vezér János)

Joi, 19 decembrie 2013, ora 18.00, Castelul Károlyi – Sala de Conferințe Recital extraordinar de flamenco în interpretarea chitaristului Homonnai Varga András – Cluj Napoca

Intrarea liberă în limita locurilor disponibile.

946 vizite
Distribuie pe