Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Adelin Petrișor și Vujity Tvrtko vin la Satu Mare
Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”   - Marti, 11 Februarie 2014

În Sala de spectacole a Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu” (Bd. Transilvania nr.3 Satu Mare) va avea loc, joi, 13 februarie, de la ora 18.00, conferinţa „Coreea de Nord, nimic de invidiat”, susţinută de Adelin Petrişor, unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti de război din România.

În cadrul evenimentului va avea loc şi proiecţia documentarului cu acelaşi nume, realizat de Adelin Petrişor şi Cătălin Popescu în urma vizitei în Coreea de Nord, în 2012. Cu acest prilej, Adelin Petrişor va vorbi şi despre cel mai recent volum al său, „Ţara cu un singur gras”, apărut la Editura Polirom, în colecţia „Ego. Publicistică”.

Vineri, 14 februarie, de la ora 12.00, în Sala de spectacole a Centrului Cultural „G.M. Zamfirescu”, Adelin Petrişor se va întîlni cu elevii din Satu Mare pentru o discuţie despre ultimul său volum.

Evenimente organizate de Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” în parteneriat cu Editura Polirom.

Vineri, de la ora 18.00, jurnalistul maghiar de origine croată, Vujity Tvrtko, este invitat pentru a susține o conferință publică, proiecție de film și lansare de carte cu tema „călătoriilor în infern”, dar și a lucrurilor pozitive întâlnite de-alungul carierei sale.

Evenimentul va avea loc la Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti”, vineri, 14 februarie 2014, ora 18.00.

Biletele în valoare de 10 respectiv 15 lei au fost epuizate pentru acest eveniment, motiv pentru care, la cerinţa publicului, pregătim a doua conferinţă publică pentru 7 martie .

La cele două întâlniri care vor avea loc la Centrul Cultural „G.M.Zamfirescu”, Librăria Polirom va pune în vânzare cărţile domnului Adelin Petrişor: „Ţara cu un singur gras”, preţ 27,95 lei, „Războaiele mele”, preţ 18,95 lei și Albumul foto „Coreea de Nord – Un lagăr cât o ţară” – preţ 89 lei.

1332 vizite
Distribuie pe