Locale Altele
Luni, 18 Octombrie 2021
Luni, 18 Oct 2021
Vârstnici în vizită la Palatul Episcopal Romano-Catolic
Caritas Satu Mare  - Luni, 14 Aprilie 2014

În prima zi din Săptămâna Patimilor, vârstnicii de la Căminul de zi Sf. Iacob au avut ocazia inedită să viziteze capela din Palatul Episcopal Romano-Catolic din Satu Mare,  unde au fost primiţi de părintele episcop Eugen Schönberger.

Vârstnicilor li s-a prezentat istoricul diecezei şi a capelei, apoi s-au rugat împreună cu părintele episcop. În semn de mulţumire, vârstnicii i-au oferit episcopului o plantă crescută de ei, împreună cu câteva fire de grâu sădite într-o coajă de ou.

În Căminul de zi Sf. Iacob pentru vârstnici sunt disponibile 3 locuri. Instituţia asigură asistenţă şi îngrijire persoanelor trecute de 60 de ani, cu boli cronice, dar în stare transportabilă, susţinând astfel şi familia. Programul se desfăşoară în zilele lucrătoare între orele 7.30 şi 15.30. Vârstnicilor li se asigură transport, 2 mese pe zi, terapie ocupaţională, administrarea medicamentelor, posibilităţi de igienă corporală şi de odihnă etc.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0261-714606 sau la sediul instituţiei, pe B-dul Unirii nr. 38

1154 vizite
Distribuie pe