Locale Altele
Vineri, 29 Mai 2020
Vin, 29 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Plopstock Promo Party « From Dusk Till Dawn » @ Taberele Şcolare
Plopstock Team  - Joi, 17 Aprilie 2014

Plopstock se întoarce și anul acesta la Satu Mare cu cea de-a V-a ediție în perioada 21-23 august. Trei zile de “nebunie”, relaxare și muzică bună! În momentul de față organizatorii sunt preocupați cu designul și planificarea ediției de anul acesta. Băieții promit să păstreze același spirit și atmosferă a festivalului din jurul celor doi plopi, dar la un nivel mult mai înalt.

Iși doresc să aducă festivalul la rang național, nu numai prin artiști naționali și internaționali bine cunoscuți, dar și prin alte aspecte, printre care extinderea locației din anii precedenți și amenajarea unei zone de campare pentru publicul din alte orașe.

De asemenea, evenimentul va fi promovat prin petreceri marca Plopstock în mai multe orașe, printre care Bistrita, Cluj-Napoca, Baia Mare, sau Oradea!

Până acum, artiștii anunțați sunt: Riddim Colony (HU), Dirty Shirt (BM), Relative (CJ), Positive John (CJ) și N.O.R (Oradea), iar luna următoare organizatorii promit să anunțe încă un val de trupe, așa ca fiti cu ochii pe ei!

Pe scurt, unicitatea lui, entuziasmul organizatorilor și faptul că este gratis pentru toata lumea fac Plopstock un eveniment care trebuie să-l ai în calendarul verii!

Mulți nu știu, dar totul a început în vara anului 2010 la inițiativa unor băieți care, după ce au participat la diferite festivale de muzică, au dorit să aducă acest sentiment și în orașul lor. Pentru început a fost de ajuns o scenă improvizată din scânduri și lăzi de bere, amplasată în fața localului “Fântâna cu bere”, la umbra celor doi plopi, însă, cu timpul, evenimentul a luat amploare, transformandu-se într-o adevarată tradiție pentru oraș. Anul trecut, festivalul a strâns peste 2.000 de oameni, care s-au bucurat de muzică bună, jocuri și distracție în cele două zile.

Prima petrecere de promovare va avea loc pe data de 18 aprilie, în zona Taberelor Scolare de lângă Ștrand. Muzică bună, oameni faini, decoruri awesome - incluzând “projection mapping” - sunt doar câteva din atracțiile promise de către organizatori. Biletele se pot achiziționa de la cafeneaua “The LINE”, de lânga Turnul Pompierilor. Mai multe detalii găsiți pe FB Event: http://on.fb.me/1eLsiU0 

Festivalul are ca sponsor principal Primăria Municipiului Satu Mare și are ca și partener Directia Judeteana de Tineret si Sport.

Mai multe detalii:


www.plopstock.ro

www.facebook.com/festivalplopstock
776 vizite
Distribuie pe