Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Națională a Poloniei marcată la Castelul Karolyi din Carei
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Miercuri, 7 Mai 2014

Castelul Károlyi din municipiul Carei găzduiește timp de o săptămână o expoziție inedită de fotografie, prin intermediul căreia vizitatorii vor putea poposi virtual în Polonia. Expoziția este parte a proiectului „Zile naționale ale țărilor U.E.” inițiat în luna februarie a acestui an de către membrii Direcției de Cultură a municipiului Carei. 



Proiectul constă în organizarea de evenimente culturale cu ocazia Zilei Naționale a fiecărui stat membru al U.E. Astfel în ziua sărbătoririi zilei statului respectiv vor avea loc expoziții de fotografie, prezentarea unui scurt film documentar despre țară, cultură, tradiție, înfățișarea unui crâmpei din tradițiile și obiceiurile statului, precum și arborarea drapelului național timp de o zi în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi.


Cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a Poloniei din data de 3 mai, Direcția de Cultură a municipiului Carei a realizat o expoziție de fotografie care cuprinde 20 imagini despre oameni, obiceiuri, peisaje și clădiri reprezentative din Polonia. Expoziția se găsește în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei.

913 vizite
Distribuie pe