Locale Altele
Miercuri, 27 Mai 2020
Mie, 27 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concert de tobe în Casa Prieteniei
Caritas Satu Mare  - Vineri, 13 Iunie 2014

Copiii Centrului Social Deschis „Casa Prieteniei” din cadrul Organizaţiei Caritas a Diecezei Satu Mare au organizat vineri un concert de tobe.

Concertul la care au fost invitaţi părinţii copiilor beneficiari şi angajaţii organizaţiei a fost susţinut de tinerii care învaţă să cânte la acest instrument. În cadrul evenimentului de sfârşit de an şcolar au fost interpretate melodiile învăţate în cursul anului şi câteva cântece mai cunoscute.

Cei zece tineri au fost pregătiţi de profesorul lor de muzică, Didi Péter, şi acompaniați pe sintetizator de un voluntar de la Liceul Technologic de Industrie Alimentară „George Emil Palade”, Vanka Rolland.

Spectacolul copiilor a fost primit cu căldură de către audienţă şi răsplătit la final cu aplauze şi diplome de merit. Ultimul cântec a fost interpretat împreună, de către toţi toboşarii.

Tinerii din Casa Prieteniei au posibilitatea, pe lângă serviciile de asistenţă socială, consiliere psihologică şi suport material, să ia parte la diferite activităţi recreative, de socializare, care ajută foarte mult la dezvoltarea lor personală. 

1406 vizite
Distribuie pe