Locale Altele
Joi, 21 Ianuarie 2021
Joi, 21 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trupa Harag György a organizat un spectacol de gală la final de stagiune
Trupa Harag Gyorgy   - Marti, 17 Iunie 2014

Trupa Harag György a decernat tradiționalele premii acordate artiștilor și personalului pentru performanțe deosebite din stagiunea curentă.

Momentul festiv al înmânării premiilor a fost inclus în programul spectacolului de gală de închidere de stagiune.

În seara zilei de 15 iunie, au fost acordate premiile stagiunii în baza voturilor publicului, personalului artistic, respectiv consiliului artistic al trupei.
Înmânarea distincţiilor a fost divizată în trei părți. Prima parte a fost dedicată în exclusivitate premiilor publicului. Câștigătorii au fost desemnați în urma consultării chestionarelor electronice completate de public. Astfel, spectacolul „Ghinionistul” a câștigat în categoria cel mai bun spectacol comic, spectacolul „Rudele” în categoria cel mai bun spectacol dramatic, iar spectacolul „Imn” în categoria cel mai bun spectacol studio.

În continuare au fost decernate premiile în categoria cea mai bună actriță în rol secundar acordată lui Laczkó Tekla, premiul în categoria cel mai bun actor în rol secundar pentru Nagy Orbán, premiul în categoria cea mai bună actriță comică pentru Kovács Nikolett, premiul în categoria cel mai bun actor comic pentru Péter Attila Zsolt, în categoria cea mai bună actriță dramatică pentru Lőrincz Ágnes, iar în categoria cel mai bun actor dramatic pentru Rappert-Vencz Gábor.

În partea a doua a fost acordat premiul pentru membrul personalului pentru devotament și muncă de înaltă calitate dovedite de-a lungul anilor obținut în acest an de Baráth Csaba Attila, pictor executant.

Pentru prima dată în această stagiune, trupa a acordat două abonamente de onoare lui Kiskasza László, respectiv Csirák Csaba care de ani de zile susțin trupa prin munca lor devotată.

În continuare a urmat acordarea Premiului Baranyai Zoltán, înființat de consiliului artistic al trupei și sprijinit material de familia Baranyai. Premiul Baranyai Zoltán acordat celui mai bun actor debutant al stagiunii, a fost obținut în acest an de tânăra actriță Sándor Anna.

În baza voturilor membrilor trupei, consiliul artistic a acordat două premii de prestaţie artistică actorilor Gaál Gyula, respectiv Kovács Nikolett în categoria cel mai bun actor/actriță a stagiunii.

Două premii au fost rezervate pentru cea de-a treia, și în același timp ultima, parte a ceremoniei de premiere. Este vorba de cele două mari premii artistice acordate în baza voturilor trupei și a consiliului artistic, anume Premiul Ács Alajos obținut de actorul Rappert-Vencz Gábor și Premiul Harag György obținut de actorul și regizorul Kányádi Szilárd.

Valoarea premiilor publicului și a celui acordat membrului personalului a fost de 200 RON, iar cea a premiilor de prestație și Premiului Baranyai Zoltán a fost de 500 RON, sumă pusă la dispoziția trupei de Fundația Proscenium și familia Baranyai. Valoarea marilor premii artistice au fost oferite de Poszet SRL. (2.000 RON pentru Premiul Ács Alajos) și Autonet Import S.A. (4.000 RON pentru Premiul Harag György).

Regia spectacolului de gală a fost semnată de Bessenyei István, scenograf Szabó Anna, coordonator muzical Manfrédi Annamária, orchestra: Anderco Péter, Sabo Marcel și Cserey Csaba.

 

681 vizite
Distribuie pe