Locale Altele
Luni, 27 Ianuarie 2020
Luni, 27 Ian 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expoziţie FotoClub Homorod la Carei
Direcția de Cultură Carei  - Duminica, 13 Iulie 2014

În Sala de Expoziții a Castelului Károlyi din municipiului Carei a avut loc duminică la amiază vernisajul expoziției de fotografie a Clubului Foto Homorod. Expoziția conține 29 fotografii cu peisaje, portrete și elemente arhitecturale.

Au expus dr. Dáné Hedvig, dr. Sata Attila din Mărtiniș, Forrai Lilla Ágnes din Basingstoke (UK), Andorkó Attila din Chinușu, Forrai Tibor și Hátszegi Csaba din Sînpaul, Tóth András din Petreni, Bors Gyula din Zsámbék (HU) și Hátszegi Zsolt din Budapesta (HU).

Evenimentul a fost deschis de Dragoș Georgescu, referent în cadrul Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Grof Károlyi”, care a prezentat pe scurt detalii despre expoziție, apoi, din partea Foto Club „Vasile Vénig László”, Hágó Nándor a salutat artiștii spunând câteva cuvinte celor prezenți despre importanța pe care o are lumina în realizarea fotografiilor, făcând o paralelă cu „Vuk” un celebru desen animat.

La final, tânărul fotograf Hátszegi Zsolt, care de meserie este realizator de filme de animație, a ținut un scurt discurs despre cum trebuie privită o fotografie, diferitele emoții pe care le provoacă o imagine și cum se pot gestiona și canaliza aceste emoții spre artă.

Expoziția va fi deschisă în perioada 13 iulie - 26 iulie 2014, între orele 9.00 - 17.00. Evenimentul este organizat cu sprijinul Direcției de Cultură a municipiului Carei și al Foto Club Carei „Vasile Vénig László”.

802 vizite
Distribuie pe