Locale Altele
Vineri, 19 August 2022
Vin, 19 Aug 2022
Fashion’s Night Out, o seară de splendoare și culoare
Veronica Hodas  - Sambata, 19 Iulie 2014

Cortul din grădina Hotelului Dana I a fost vineri seara gazda evenimentului Fashion’s Night Out, un eveniment de modă plin de culoare și splendoare care i-a surprins pe toți sătmărenii.

Așadar, frumoasele manechine ale agențiilor Trust Models și Gaby’s Models au prezentat zece rochii superbe de mireasă din colecția 2014 ale Ioanei Călin.


Aceasta a fost și ultima prezentare cu rochii de mireasă a designerului pe anul în curs.
Designerul Cătălin Crăciun a pregătit pentru această seară o colecție etno dedicată bărbaților, formată din 12 piese din fibră naturală, 100% in.

Au mai fost expuse creațiile creatoarelor de modă Cristina Mureșan, Ana Maria Ullmann și a designerului clujean Mihaela Cirlugea.

Creatoarea de modă Liana Szilagyi a revenit pe piața modei sătmărene, după o pauză de mai bine de zece ani și și-a expus 20 de ținute casual și de seară. Liana a ales, în colecția ei dedicată unei femei puternice, sofisticate, rafinate și  pasionată de fashion, culori pastelate.

Seara a fost încheiată cu prezentarea costumelor de baie oferite de magazinul Nina, iar cei prezenți s-au bucurat de Afert Party-ul care a avut loc la piscina cortului.

2887 vizite
Distribuie pe