Locale Altele
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Vin, 22 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Gala Dansului Careian
Direcția de Cultură Carei  - Vineri, 8 August 2014

Joi seara  a avut loc Gala Dansului Careian, în cea de-a cincea zi a Festivalului AugustFest 7. Au încântat publicul cu talentul și eleganța lor elevi de la formațiile Magic Dance (Centrul Cultural Carei), Club Dance (Clubul Elevilor Carei) și Lead & Follow, pregătiți de instructorii: Raluca Păvăluc, Cătălina Curceanu, respectiv Bágosi Zoltan.

Programul, care a durat mai bine de două ore, a oferit publicului numeros prezent la eveniment o demonstrație de la dans modern și sportiv până la dans de societate. Costumele superbe purtate de dansatori au contribuit, de asemenea, la reușita evenimentului.

Nu a lipsit nici originalitatea din spectacol, dansatorii Olariu Alexandra și Olariu Gergő au creat un dans propriu, pe care l-au prezentat în cadrul evenimentului. Claudian Șiman a prezentat în cadrul galei un dans contemporan laureat al premiului I la Festivalul Internațional de la Arad. Unele dansuri prezentate de cei de la Lead&Follow au fost realizate în doar câteva zile, în tabăra organizată în această săptămână la Carei.

Gala s-a terminat cu o spectaculoasă paradă de modă în costume oferite de magazinul Shadey, iar machiajul manechinelor a fost realizat de Varga Melinda. La eveniment au participat 200 de dansatori în fața unui public de peste 1.000 de persoane.1190 vizite
Distribuie pe