Locale Altele
Marti, 30 Noiembrie 2021
Marti, 30 Nov 2021
Recital de muzică și poezie la Castelul Karolyi din Carei
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Marti, 7 Octombrie 2014

În Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc recitalul de muzică și poezie intitulat „Dintr-un vis de floare albastră”, eveniment dedicat Zilei Mondiale a Educației.

Programul a cuprins cântece pe versuri de Mihai Eminescu, precum și un recital de poezie din creația lui Mihai Eminescu, Ioan Es. Pop,Lucian Blaga, Adrian Păunescu, Matei Vişniec.      

Au interpretat: prof. Vlad Paşca, Patricia Borbely, Oana Andrada Spanci, Sergiu Fogaş, fondul muzical aparținându-i profesorului Lőrincz Szilveszter.

Prezentatorul evenimentului a fost Adrian Ștefănuți.  În cadrul manifestării a avut loc și lansarea DVD-ului „Dintr-un vis de floare albastră”.  


Organizatorul evenimentului a fost Liceul Teoretic Carei cu sprijinul Direcției de Cultură a Municipiului Carei.     


Regia recitalului ca și a DVD-ului amintit au fost realizate de prof.Adrian Țineghe. La finalul evenimentului au fost oferite diplome de onoare si premii din partea sponsorului S.C. Sampax S.R.L. Satu Mare, celor implicați în proiect. Diplomele au fost înmânate de către directorul Liceului Teoretic Carei, Zsido Sandor. Realizatorii evenimentului au mai primit o diplomă și din partea Asociației Astra Careiană, Despărțământul Carei, reprezentată de Daniela Ciută.

1093 vizite
Distribuie pe