Locale Altele
Miercuri, 15 Iulie 2020
Mie, 15 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concurs de creație literară și desene pentru elevi
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Joi, 6 Noiembrie 2014

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Direcţia de Cultură Carei și Biblioteca Municipală Carei organizează un concurs de creație literară – poezie patriotică și desene pentru elevii din școlile gimnaziale, cu titlul: „Ziua Națională a României”. 

Concursul se desfășoară pe două secțiuni: creație poezie, respectiv desen și pe două categorii clasele I-IV și clasele V-VIII.

Desenele vor fi realizate pe foi A3 (bloc mare de desen), iar poeziile vor fi redactate pe foi A4, ambele având trecute la subsol numele, instituția de învățământ, clasa, numele profesorului coordonator și titlul lucrării. Un elev poate participa în concurs cu o lucrare. 

Lucrările se vor depune la Biblioteca Municipală Carei, de luni până vineri între orele 8-16, până în data de 17 noiembrie 2014. Desenele vor fi expuse în cadrul unei expoziții într-o sală a Bibliotecii Municipale Carei în perioada 24 noiembrie – 4 decembrie.

Premierea elevilor va avea loc, joi,20 noiembrie 2014, de la ora 14.00, la Sediul Bibliotecii Municipale. Premiile vor consta în cărți și diplome. Câștigătorii vor fi anunțați prin intermediul școlilor la care studiază.

Informaţii suplimentare la numărul de telefon 0261-861-480  sau la adresa de e-mail: bibliotecamunicipalacarei@yahoo.com. Persoană de contact: Corina Nuna.

1019 vizite
Distribuie pe