Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Fashion’s night out – winter edition
Kariklea David  - Vineri, 12 Decembrie 2014

Fashion’s night out – winter edition va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00 în cortul de lux a hotelului Dana 1 de pe strada Careiului.

Noutatea evenimentului constă în faptul că nu e doar o simplă prezentare de modă, cu o scenă clasică cum este obisnuit publicul sătmărean, ci va fi o scenă atipică, una des folosită la prezentările din străinătate, cu decor de iarnă realizat de Loredana Pașca.

Sătmăreanca Magdalena Ionel, care s-a stabilit în Cluj-Napoca, își va prezenta colecția intitulată „Winter bloom”, o colecție în care creatoarea a ales să pună în valoare importanța rochiei în garderoba unei femei. Materialle de luc dantele, pene, mărgele, mătăsuri, împreună cu lucrătura manuală, caracterizează cel mai bine colecția.

Mihaela Cîrlugea designerul care a prezentat colecții atât în țară, cât și în străinătate (San Francisco, New York, Philadelphia) își va prezenta în premieră o colecție care sugerează starea de iubire și de apropiere dintre oameni, specifică sărbătorii de Crăciun.

Cristina Mureșan vine de această dată cu o colecție de paltoane unicat.

Larisa Cadar debutează cu o linie de rochii de seară "ready to wear" reprezentând propunerile ei pentru sezonul de iarnă 2014-2015.

Pentru Fashion Night Out - Winter Edition, CM – creation de mode aduce pe scenă povestea, poate cea mai cunoscută a copilariei oricui: Scufița Roșie într-o abordare personală și insolită.

Ioana Călin a pregătit Colecția Bridal L"Atelier Ioana Călin 2015, din care va prezenta 11 rochii. Prezentarea va debuta cu o rochie care a aparținut unei mirese L"Atelier Ioana Calin și care bineînțeles îi poarta numele „Jolly".

Colecția  semnată de designerul și ing. Ciprian Crăciun, semnatarul colecțiilor sub brandul autohton SPENCER,  scoate  în evident nevoia acută pe care o are România în această perioadă și anume aceea de Transparență și Corectitudine a omului pus în anumite situații tentante sau mai puțin tentante. După părerea acestuia noi „suntem generația datoare să facă „curat” din acest punct de vedere”, lucru pe care Cirprian Crăciun încearcă să-l evidențieze prin colecția sa de sâmbătă.

Liana Cotan Szilagyi va aduce piese noi la colecția "Diva in Evening Light", o colecție dedicată femeiilor sofisticate, cu atitudine care doresc să iasă din anonimat.

Prezentatorii evenimentului vor fi actrița Anca Similar și Adrian Caraba.

Organizatori: Hotel Dana 1 / Trust Models

Biletul de intrare este 15 lei și se pot achiziționa la fața locului înainte de prezentare. Banii adunați vor fi donați Casei de copii „Ștefania” din Oar.

 

1447 vizite
Distribuie pe