Locale Altele
Joi, 9 Iulie 2020
Joi, 9 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Colindători la Jandarmerie
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 22 Decembrie 2014

Zilele trecute elevii clasei a III-a A ai Şcolii Mircea Eliade, însoţiţi de învăţătoarele Crina Şimon şi Edita Enciu, au bătut în poarta Jandarmeriei Sătmărene  strigând în cor „Primiţi colindători”? Acestora li s-au alăturat elevii clasei a VI-a a Liceului cu Program Sportiv Satu Mare, care împreună cu diriginta acestora, Banciu Ligia, şi profesoara de muzică au pornit la colindat.

Jandarmii i-au aşteptat pe colindători, i-au condus spre birouri, unde un brad frumos împodobit cu globuri colorate, ghirlande şi alte accesorii anunţa sosirea sărbătorilor de iarnă.

Cu glasuri cristaline, copilaşii au înălţat o suită de colinde care vesteau naşterea pruncului Iisus precum: “Steaua sus răsare”, “Astăzi s-a născut Hristos”,  „Din an în an sosesc mereu”. Un moment emoţionant a fost acela în care  micuţii colindători  au oferit jandarmilor o felicitare confecţionată manual de aceştia, mulţumindu-le pentru că ”au grijă de oraşul nostru”, iar la final le-au urat mulţi ani cu sănătate şi bucurii.

Drept mulţumire pentru colindele rostite, jandarmii au oferit copiilor dulciuri şi răcoritoare  pregătite special de comanda unităţii pentru aceştia.

869 vizite
Distribuie pe