Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se redeschide Secția de împrumut pentru adulți la Bibliotecă
Biblioteca Judeţeană Satu Mare  - Luni, 29 Decembrie 2014

Conducerea Bibliotecii Județene Satu Mare anunță publicul cititor faptul că, începând cu data de 5 ianuarie 2015, se redeschide Secția de împrumut pentru adulți.

Aflată în activitatea de inventariere periodică a colecțiilor, Secția de împrumut pentru adulți a fost închisă pentru public timp de 10 luni, perioadă în care s-au verificat toate publicațiile din colecții, s-a reorganizat fondul de carte și s-au igienizat spațiile destinate activităților cu publicul și depozitele.

„Sperăm ca redeschiderea Secției de împrumut pentru adulți să-i readucă pe cititorii fideli în spațiul bibliotecii și să constituie un bun prilej și pentru alți membri ai comunității să devină utilizatori ai serviciilor pe care le oferim. Suntem conviși de faptul că efortul bibliotecarilor sătmăreni din tot acest timp va fi răsplătit cu aprecieri pozitive din partea publicului cititor” -  a declarat Lacrima Istrăuan, directorul interimar al Bibliotecii Judsețene Satu Mare.

De asemenea, conducerea instituției adresează tuturor celor care vor apela la serviciile de bibliotecă rugămintea de a prezenta actul de identitate pentru eliberarea și vizarea anuală a permiselor de intrare și să le solicite bibliotecarilor informații cu privire la Regulamentul serviciilor pentru public și programul de funcționare.

542 vizite
Distribuie pe