Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tineretul Liberal Reformator - „Iubește românește”!
Partidul Liberal Reformator Satu Mare  - Miercuri, 25 Februarie 2015

Românii celebrează pe 24 februarie Dragobetele. Această sărbătoare simbolizează ziua îndrăgostiţilor la români. În Satu Mare, sărbătoarea de Dragobete zace într-un con de umbră datorită zilei occidentale Valentine’s Day.

Dragobetele se celebrează în fiecare an pe 24 februarie şi este o sărbătoare asociată nu doar cu iubirea, ci şi cu începutul primăverii şi începutul unui an mai bun pentru fiecare îndrăgostit.

Cu această ocazie, Organizația de Tineret a Partidului Liberal Reformator organizează în data de 26 Februarie în Score Pub, cu începere de la orele 22, un eveniment dedicat Dragobetelui. 

Sub sloganul „Iubește românește”, noi tinerii liberali reformatori am pregătit mai multe surprize cuplurilor de îndrăgostiți, dar și celor care încă sunt în căutarea unei perechi, care doresc să părticipe la eveniment!

„Ne așteptăm la un număr cât mai mare de participanți, sunten convinşi că mulți tineri care apreciază tradiția și obiceiurile românești. Am participat și la Valentine’s Day organizat de tineretul Liberal Reformator de la Carei, dar ne-am gândit că este extrem de important să sărbătorim și Dragobetele, sărbătoarea îndrăgostiților la români” - a declarat Ovidiu Fazekaș, președintele TLR Satu Mare.

486 vizite
Distribuie pe