Locale Altele
Joi, 16 Septembrie 2021
Joi, 16 Sept 2021
Formația Bega Blues Band concertează la Satu Mare
Clubul Rotary Satu Mare  - Luni, 23 Martie 2015

La Filarmonica ,,Dinu Lipatti” Satu Mare va avea loc, miercuri, 25 martie, de la ora 18.30, un concert de jazz cu formația Bega Blues Band din Timișoara.

Bega Blues Band este grupul cel mai longeviv de blues-jazz din România, cu o activitate de 30 de ani.

Intemeiat de Bela Kamocsa și de Johnny Bota, grupul a lansat în 1993 primul CD de blues-jazz din România, „Blues de Timișoara".

Bega Blues Band a obținut în 2004 premiul pentru cel mai bun grup de blues-jazz din România și Diploma de Excelență ,,pentru întreaga activitate muzicală și pentru promovarea imaginii Timișoarei în țară și în lume”.

După decesul lui Bela Kamocsa, în ianuarie 2010, Johnny Bota a preluat conducerea grupului din care fac parte Lucian Nagy-saxofoane/djembe, Maria Chioran-voce, Toni Kuhn- clape, Johnny Bota-bas și vioară, Lica Dolga-baterie. În 2013 li s-au alăturat Dan Mitrofan-ghitară și Ștefan Olariu- trompetă.

Bega Blues Band a onorat invitațiile Institutului Cultural Român din Budapesta, Szeged, Viena, Varșovia, Cracovia, Lisabona, Londra,etc.

Prețul biletului: 25 lei. Biletele pot fi achiziționate de la organizatori.

Evenimentul este organizat de Asociația Clubul Rotary Satu Mare in parteneriat cu Centrul Cultural ,,G.M.Zamfirescu si Filarmonica ,,Dinu Lipatti,, Satu Mare.

805 vizite
Distribuie pe