Locale Altele
Marti, 19 Octombrie 2021
Marti, 19 Oct 2021
Expoziție de figurine de Paști la Carei
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Joi, 2 Aprilie 2015

Direcțiade Cultură a Municipiului Carei și Liceul Tehnologic „Simion Bărnuțiu” din Carei au pregătit o surpriză careienilor cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Elevi ai Liceului Tehnologic „Simion Bărnuțiu” din Carei, alături de coordonatorii lor au realizat o serie de figurine pe care le vor expune în zona pietonală de lângă magazinul Oțelul.      

Figurinele reprezintă motive legate de Sărbătorile Pascale, în formă de stand de fotografiere pentru copii, precum iepurașii, ouăle înroșite, mielul, și vor putea fi admirate de trecători începând de vineri, 3 aprilie 2015, ora 14.00, până  miercuri, 15 aprilie 2015.    

Exponatele sunt realizate din placaj de 8 mm, decupate , vopsite și prelucrate în atelierul de tâmplărie al Liceului Tehnologic „Simion Bărnuțiu” din Carei de către elevii clasei a X-D secția maghiară, și anume: Gnandt Bettina , Opre Alexandra, Szilagyi Melinda, Farkas Patrik, Farcas Raul, Recsei Lehel , Tilger Melinda, Kormos Barbara, Botz Edina, Konczanyi Bettina, Betuker Bernadette, Torda Kitti, Donutz Bernadette, coordonați și instruiți de maistrul instructor Sanislai Zoltán.

La faza de proiectare o contribuție extrem de importantă a avut-o și Fejszés László, reprezentantal Centrului Cultural Carei.     

Prin intermediul acestei expoziții, realizatorii urează tuturor SărbătoriPascale pline de sănătate, bucurie și lumină în suflet! 

740 vizite
Distribuie pe