Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Târg de Nunți la Hotel Coral
SM Online  - Miercuri, 15 Aprilie 2015

Timp de trei zile, mai exact în 14, 15 și 16 aprilie, începând cu ora 12.00, la Hotelul Coral din Satu Mare, vor răsuna multe recitaluri artistice de excepție.

Pe lângă recitalurile artiștilor de muzică populară, miercuri, de la ora 17.00 va avea loc Târgul de Nunți, iar joi, de la ora 12.00 va avea loc și o prezentare de modă.

La eveniment vor onora cu prezența: îndrăgitul artist al Maramureșului și Țării Oașului, Gheorghe Turda, Maria Petca Poptean, Petre Zele, Leontina Dorca, Ansamblul „Cununița”, Ansamblul „Măgura”, Grupul folcloric „Florile Tărnii”, Ansamblul folcloric „Mara” al Centrului Cultural Sighetu Marmației, Georgiana și Marina Band și mulți alții.

Hotelul Coral a pregătit și o surpriză pentru cei care vor lua parte la acest eveniment și anume un purceluș de lapte la proțap, miel la proțap, sărmăluțe în oale de lut cu delicatese pâine pe vatră, gulaș special cu carne de miel.

Partenerii evenimentului sunt Hotel Coral Satu Mare, Tried România, Codruț Rebic, Primăria Negrești-Oaș prin primarul Aurelia Fedorca, Maria Petca Poptean, Petre Zele, Carmen Maria Sas și Sbenghea Eleonora.

1108 vizite
Distribuie pe