Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Muzeul de Artă Satu Mare găzduiește expoziția „Întâlniri”
Muzeul Județean Satu Mare  - Joi, 23 Aprilie 2015

Vineri, 25 aprilie 2015 la ora 18, la Muzeul de Artă din Satu Mare, va avea loc vernisajul expoziţiei „Întâlniri” în care vor expune două artiste cu multe preocupari comune, Lang Eszter venind de la Debreţin şi Agneta Labancz Cismaşiu, întâmpinând-o dinspre Cluj.

Cunoscându-se bine de la mai multe manifestari culturale la care au participat împreună, au hotărât cu mai mult de un an înainte, să organizeze această întâlnire pe simezele muzeului sătmarean.

Pe lânga pasiunea pentru artă, ambele artiste profesează ca educatori: Agneta ca formator Waldorf, iar Eszter în mediul universitar.

Să mai menţionăm talentul scriitoricesc al Eszterei, colaborator la mai multe publicaţii: Élet és Irodalom,  Mozgó Világb, Holmi, Szépirodalmi Figyelő, Balkon, Új Művészet, Spanyolnátha, Irodalmi Jelen, Várad, Vigilia s. a.

Artistele au avut fiecare, mai multe expoziţii personale şi altele de grup, au participat la nenumărate ateliere şi tabere de creaţie, atât în patriile proprii, cât şi în afara acestora. În aceastp expoziţie Agneta Labancz Cismaşiu prezintă pictură iar Lang Eszter grafică.

1100 vizite
Distribuie pe