Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Spectacolul „Unchiul și nepotul” revine pe scena teatrului sătmărean
Trupa Harag Gyorgy  - Luni, 4 Mai 2015

Datorită marelui succes înregistrat, Trupa Harag György a Teatrului de Nord Satu Mare a introdus în programul lunii mai o reprezentație cu intrare pe bilete a spectacolului „Unchiul și nepotul” de Eisemann-Szilágyi.

Spectacolul va avea loc pe data de 9 mai, începând cu ora 19.00 în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor. Prețul unui bilet este de 20 lei (bilet întreg), respectiv 15 lei (pentru elevi și pensionari).

 „Călătoria în grup” a lui Eisemann Mihály și Szilágyi László este una dintre cele mai îndrăgite povești ale genului. Spectatorii au parte de un spectacol plin de umor împletit cu o mare doză de impertinență și idei opulente, ignorând în totalitate legile riguroase ale speciei. Până să aflăm că băiatul, personajul principal, este de fapt fată, asistăm la o serie de situații ironice care scot la iveală percepția ironică a autorilor despre viață. Prin prisma unei înțelepciuni de viață, este surpriză ideea că soarta umană, de multe ori, depinde de un gest aleatoriu, fapt pentru care trebuie să fim atenți cum abordăm norocul care ni se ivește în cale. În cele din urmă, însă, toate se rezolvă, iar personajele își găsesc fericirea.

Bilete de intrare se pot achiziționa la agenția teatrală de pe strada Horea de luni până vineri între orele 10.00 și 17.00 sau pe cale electronică accesând site-ul a biletmaster.ro. Pentru informații suplimentare ne puteți contacta prin telefon, 0261-712106, sau e-mail szervezes@harag.eu

Spectacolul este titrat în limba română!

 

441 vizite
Distribuie pe