Locale Altele
Duminica, 16 Iunie 2024
Dum, 16 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se relanseză campania de promovare a lecturii în aer liber la Carei
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Vineri, 8 Mai 2015

Direcția de Cultură și Sport a municipiului Carei anunță faptul că începând cu luna mai se relansează campania de promovare a lecturii în aer liber,intitulată „Cuibul de cărți.”    

După ce anul trecut careienii care au vizitat parcul dendrologic s-au bucurat de lectura în aer liber și au avut posibilitatea să aleagă între cărți din diferite domenii, chiar în mai multe limbi, și anul acesta va exista posibilitatea lecturii pe băncile din parcul dendrologic.     

Începând cu ziua de miercuri, 13 mai 2015 trecătorii vor putea alege o carte, pe care, după ce o studiază, sunt rugați să o pună la loc, dând astfel posibilitatea și altor vizitatori să citească aceeași carte. Fiecare Cuib de cărți cuprinde între 15 și 20 de titluri.

Cele cinci cuiburi vor fi așezate la intrarea principală a Castelului, la fântâna arteziană din parc și în apropierea statuii contelui Alexander Károlyi. Anul acesta, una din cele patru căsuțe, va fi așezată mai jos, față de celelalte, astfel încât și prichindeii să poată să citească cărți special pregătite pentru ei.

Campania se va desfăşura pe toată durata verii.

Anunțăm pe această cale faptul că cei care doresc să doneze cărți pentru sprijinirea campaniei și pentru diversificarea volumelor din căsuțe, pot face acest lucru la urna amplasată în parc, vis-a-vis de intrarea principală în castel.

1311 vizite
Distribuie pe