Locale Altele
Joi, 25 Februarie 2021
Joi, 25 Feb 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trupa Workaholic din Polonia a făcut senzație la Satu Mare
Consiliul Județean Satu Mare  - Duminica, 10 Mai 2015

Sâmbătă, 9 mai, în organizarea Cenaclul Tinerilor Creatori Sătmăreni “Alfazet” cu sprijinul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare și a Consiliului Județean, a avut loc un concert incendiar, protagoniștii serii fiind trupa de muzică Jazz Workaholic din Cracovia - Polonia.

Într-o atmosferă rar întâlnită, Workaholic și tinerii talentați sătmăreni au oferit un spectacol de înaltă ținută publicului numeros.

Evenimentul a debutat cu recitalul tânărului folkist sătmărean George Negrea care le-a urat în limba polonă, un bun venit oaspeților din Cracovia. De asemenea, Vlad Doroș, Abel Varga și Raluca Dumitru au ținut atmosfera în priză până spre miezul nopții. O parte dintre tinerii artiști care au concertat, au participat la un eveniment asemănător la Cracovia în luna decembrie a anului trecut.

Relațiile româno - poloneze, mai exact dintre Satu Mare și Cracovia nu sunt unele conjuncturale ci ele se bazează pe o caldă simpatie născută din preocupări și idealuri reciproce.

Dragostea unor polonezi pentru România, județul nostru, și autoturismul Dacia, face că aceste colaborări să fie tot mai puternice.

 “Mă bucur că putem găsi atâtea punți comune de dialog și pe măsură ce ele vor sporii, comunicarea dintre noi va fi tot mai eficientă și astfel vom constata că sunt mai multe lucruri care ne leagă decât cele care ne despart.”, a declarat Robert Laszlo directorul Centrului de Creație.

În luna iunie în perioada 5-7, polonezii se vor afla din nou la Satu Mare la cea de a doua ediție a Întâlnirii Internaționale a Cluburilor DRUM BUN - club al pasionaților de autoturisme autohtone.

 

533 vizite
Distribuie pe