Locale Altele
Duminica, 14 Aprilie 2024
Dum, 14 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A fost relansată campania de promovare a lecturii în aer liber
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Joi, 14 Mai 2015

Direcția de Cultură a Municipiului Carei a relansat campania de promovare a lecturii în aer liber,intitulată „Cuibul de cărți.”    

Toți cei care doresc să se bucure de lectură în aer liber, pot face acest lucru în parcul dendrologic din Carei, începând de miercuri, 13 mai 2015.

Proiectul constă în amplasarea de căsuțe din lemn în mai multe locații din parcul dendrologic din Carei, în care sunt așezate cărți, care pot fi citite de trecători.      

Cele patru cuiburi au fost așezate la intrarea principală a Castelului, lângă fântâna arteziană din parc și în apropierea bustului contelui Alexander Károlyi.

Anul acesta, una din cele patru căsuțe (cea de lângă bustul contelui Alexander Károlyi), a fost așezată mai jos, față de celelalte, astfel încât și prichindeii să poată să citească cărți special pregătite pentru ei.

Trecătorii vor putea alege o carte, pe care, după ce o studiază, sunt rugați să o pună la loc, dând astfel posibilitatea și altor vizitatori să citească aceeași carte.

Fiecare Cuib de cărți cuprinde între 15-20 de titluri în limba română, maghiară engleză și franceză.   Campania se va desfăşura pe toată durata verii.

Vă informăm de asemenea că la intrarea principală în castel a fost amplasată o urnă, în care toți cei care doresc să doneze cărți pentru sprijinirea campaniei și diversificarea titlurilor, pot face acest lucru.

Vă mulțumim și vă urăm lectură plăcută!

1231 vizite
Distribuie pe