Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Biblioteca Județeană invită sătmărenii la un nou schimb de carte
Biblioteca Județeană Satu Mare  - Vineri, 11 Septembrie 2015

Biblioteca Județeană Satu Mare, sub auspiciile Consiliului Județean Satu Mare, demarează a doua acțiune de schimb de carte.

Sub genericul "Citește și dă mai departe la schimb de carte", evenimentul se va derula marți, 15 septembrie, de la ora 1300, pe trotuarul din fața Sălii de lectură "Gheorghe Bulgăr", și are scopul de a facilita membrilor comunității întâlnirea cu cartea, într-o manieră diferită.

Prima acțiune de acest gen s-a organizat în luna iunie a anului curent, primind aprecieri pozitive din partea publicului și va fi reluată pe parcursul lunilor viitoare.

Sătmărenii care vor să se alăture acestui eveniment, vor avea posibilitatea de a-și alege de pe standuri cartea dorită și de a lăsa alta, în schimb.

Publicațiile care fac obiectul schimbului provin din donații de la cititori, ca urmare a campaniilor derulate anterior, "Pedalez pentru bibliotecă", cu ocazia Zilei Naționale a Bibliotecarului și "Dar din darul sătmărenilor", în cadrul Zilelor Județului Satu Mare. Conducerea și colectivul Bibliotecii Județene Satu Mare, aduc, pe această cale, mulțumiri donatorilor. 

710 vizite
Distribuie pe