Locale Altele
Marti, 2 Iunie 2020
Marti, 2 Iun 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-a încheiat evenimentul ecologic „Săptămâna Mobilității Europene”
APM Satu Mare  - Duminica, 27 Septembrie 2015

În cadrul evenimentului ecologic „16- 22 Septembrie-  Săptămâna Mobilități Europene” APM Satu Mare cu ajutorul  lui familiei Mărculescu a organizat ultima acțiune de informare și conștientizare sub deviza „Alege. Shimbă. Combină”, care a promovat mersul cu vaporul ca și mijloc alternativ de deplasare pe apă.


Această acțiune a avut loc sâmbătă și a constat într-o călătorie minunată  și amplă cu vaporul pe râul Tisa la Vasarosnameny în Ungaria sub îndrumarea lui Uray Karoly.


Călătoria a fost organizată pentru cei 16 elevi și însoțitori care au căștigat concursul „Viață pentru mediu- Viață pentru om” lansată pentru ultima dată în anul școlar 2014- 2015, din școliile: Școala Gimanzială „Ion Creangă” Satu Mare, Școala Gimnazială „Vasile Lucaciu” Carei, Școala Gimnazială Craidolrolț și Școala Gimnazială Valea Vinului.


După călătorie, care citând cuvintele unui copil „Ce păcat că nu poate dura cel puțin o săptămână” participantii au vizitat o expoziție cu trofee de vănătoare și cu o masă festivă binemeritată la Hotelul Hunor.

 

888 vizite
Distribuie pe