Locale Altele
Joi, 9 Aprilie 2020
Joi, 9 Apr 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concerte și lansare la carte la sfârșitul săptămânii la Carei
Centrul Cultural Carei  - Marti, 8 Martie 2016

Vă reamintim programul evenimentelor culturale care vor avea loc la Carei la sfârșitul acestei săptămâni:

Vineri, de la ora 18.00  în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Municipiul Carei  - concert extraordinarde muzică veche, cu titlul „Multiculturalitatea în muzica veche din România, sec. XVII-XVIII” susținut de ansamblul Flaut Dolce din Cluj Napoca. Intrarea liberă!

Sâmbătă, 12 martie 2016, de la ora 13.00 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Municipiul Carei – Lansarea Volumului „Crimele Revoluţiei. Sângeroasa diversiune a KGB”, precum şi conferinţa pe tema evenimentelor din decembrie 1989, susţinută de cunoscutul ziarist Grigore Cartianu din București. La această întâlnire puteţi procura cu autograf toate cărţile autorului, inclusiv filmul „Moartea Ceauşeştilor”. Intrarea liberă!

Tot sâmbătă, de la ora 18.00 în Sala „Deák Endre” a Centrului Cultural Carei – concertul „Jazz improvisations on Bethoven"s compositions”- Improvizații de jazz pe muzica lui Beethoven, susținut de SÁRIK PÉTER TRIÓ (SárikPéter - pian, Fonay Tibor - contrabas, chitar bas, Gálfi Attila -tobe) din Budapesta.

În cadrul concertului vor putea fi ascultate live fragmente din simfoniile și sonatele pentru pian, compuse de marele Ludwig Van Beethoven, interpretate în stilul unic al Sárik Péter Trió. Publicul va avea și el un rolimportant, improvizațiile din timpul show-ului implicându-l adesea în desfășurarea evenimentului. 

Prețul unui bilet:10 lei. Biletele se găsesc la Centrul Cultural Carei, de luni până vineri între orele 09.00 - 15.00 sau se pot procura înaintede concert, la fața locului.

 

452 vizite
Distribuie pe