Locale Altele
Sambata, 31 Octombrie 2020
Sam, 31 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Actorii sătmăreni din Bilion Star Hotel vă invită la film
Veronica Hodas  - Vineri, 11 Martie 2016

Aflați într-un turneu național de lansare a filmului, o  parte din echipa filmului românesc Billion Star Hotel a poposit vineri la Satu Mare unde, de la ora 19.00 va avea loc premiera de gală a acestui lung metraj.

Producătorul filmului, Ovidiu Radian Vasu (Bobi) și actorii Ioana Cheregi, respectiv Cristian Iorga au stat de vorbă cu noi în această dimineață.

Ovidiu Vasu a menționat că Billion Star Hotel este un film compus din mai multe povești reale care au fost adunate în timp de regizorul și scenaristul Alecs Năstoiu. „Eu nu provin din acest domeniu, dar acest scenariu m-a făcut să mă apuc de film. Această poveste formată din mai multe povești m-a făcut să intru în proiectul cinematografiei”.

Billion Star Hotel este un film diferit de cinematografia europeană care îmbină mai multe arte, iar producătorul consideră că poate tocmai acest aspect a făcut ca producția să fie premiată în Statele Unite ale Americii.

Se pare că în acest moment se lucrează și la un documentar despre cum s-a făcut filmul care a fost foarte bine primit de oamenii care l-au vizionat.

Ioana Cheregi, actriță a Teatrului de Nord Satu Mare a povestit că totul a început dintr-o ambiție a lui Bobi și a lui Alecs Năstoiu. La început s- a făcut un scurt metraj, un trailer de promovare a filmului „prin intermediul căruia Bobi și Alecs au mers să strângă fondurile necesare de a face un lung metraj”, o ambiție pe care o consideră a fi demnă de admirat.

Ioana are rolul de crupieră. Lucrează la un cazinou și este pe mână cu unul din personajele principale.

În ceea ce-l privește pe Cristian Iorga, un alt actor al Teatrului de Nord, acesta joacă rolul unui copil al străzii care la un moment dat este adoptat de Sică Generalu’ și începe o nouă viață. „Provocarea a fost să fac aceași scenă de mai multe ori și să încerc să păstrez toate lucrurile pe care le-am făcut înainte și acest lucru m-a ajutat să învăt foarte multe.”

Dacă doriți să aflați mai multe despre filmul Billion Star Hotel, o puteți face în această seară de la ora 19.00 când va avea loc o sesiune foto cu publicul, iar de la ora 19.30 va avea loc proiecția de gală a filmului.

Evenimentul va avea loc la cinematograful Ankora Film, în incinta fostului Grand Mall.

 

 

 

1462 vizite
Distribuie pe