Locale Altele
Luni, 8 Martie 2021
Luni, 8 Mar 2021
Trupa ImproȘtim vă invită la spectacol. Prețul unui bilet: 5 lei!
Veronica Hodas  - Miercuri, 23 Martie 2016

Teatrul de Nord Satu Mare și Asociația SamStudia au făcut un parteneriat care va fi benefic pentru toți tinerii din comunitatea sătmăreană.

Mai multe detalii despre acest lucru ne-au fost prezentate miercuri, în cadrul unei conferințe de presă susținută de Andrei Mihalache, directorul artistic al Teatrului de Nord și de președintele Asociației SamStudia, Oana Laslău, respectiv secretarul general Darian Ienășoiu.

Omnipass este o inițiativă nouă în Satu Mare (o inițiativă lăudabilă) prin care Asociația SamStudia dorește să creeze cea mai mare comunitate de tineri sătmăreni cu vârste cuprinse între 14 și 35 ani, oferind reduceri la diferite locații și instituții culturale din Satu Mare promovând afacerile și evenimentele locale.

Scopul nostru este să aducem la un loc toți tinerii sătmăreni. Dorim să ne apropiem de tinerii plecați în alte orașe. De asemenea, sătmărenii care sunt încă aici și care își vor procura cardul vor putea beneficial de reduceri și la Cluj Napoca.”, a spus Oana Laslău.

Cu sprijinul Teatrului de Nord, toți posesorii de card OMNIPASS Satu Mare vor putea beneficia de o reducere de 50% la biletele de spectacol, atât pentru spectacolele din cadrul Secției Române, cât și pentru cele din cadrul Secției Maghiare. Dintre spectacolele care beneficiază de reducere vor fi excluse premierele, spectacolele speciale, galele sau festivalurile organizate de Teatrul de Nord sau în parteneriat cu terți.

Printre partenerii Asociației SamStudia se mai numără și Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” Satu Mare, Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, iar tinerii care își vor cumpăra cardul cu doar 20 lei vor putea beneficia de reduceri la diferite magazine, cafenele sau săli de fitness.

Preînscrierea pentru card se poate face online, iar cardul se eliberează pe loc la sediul din cadrul Mall-ului Ankora de pe strada Iuliu Maniu.

Lansarea oficială a parteneriatului va avea loc vineri, 25 noiembrie la Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor unde sunteți invitați la spectacolul improvizat cu minunata trupă ImproȘtim.

Numai la acest spectacol, toate persoanele cu vârsta între 14 și 35 de ani, pe baza actului de identitate vor achiziționa un bilet la prețul de DOAR 5 LEI!!!

Spectacolul de improvizație se va juca de această dată și pentru prima dată, în Sala Mare a Casei de Cultură pentru a putea participa cât mai multă lume care își dorește să râdă în hotote.

Actorii din trupa ImproȘtim abia așteaptă să lucre cot la cot cu voi, deoarece în acest spectacol sunt puși la încercare atât actorii, cât și publicul. Actorii vin cu regulile, iar publicul vine cu propunerile. Nimic nu este strict, totul se schimbă, spectacolul este diferit mereu și depinde mult de reacția publicului.

Trupa ImproȘtim garantează un spectacol improvizat inteligent și amuzant! NU RATAȚI ocazia de a râde până la lacrimi!

Știu impro: Ioana Cheregi, Alexandra Odoroagă, Anca Dogaru, Andreea Mocan, Vlad Mureșan, Sergiu Tăbăcaru, Cristian Iorga, Cristian But, Andrei Stan. Improvizator muzical: Cristian Dan. Realizator: Andrei Stan.

Preț bilet întreg: 20 lei.

Preț bilet redus: 5 lei (pentru toate persoanele cu vârsta până la 35 de ani, inclusiv, pe baza unui act de identitate).

Biletele se pot cumpăra de la AGENȚIA TEATRALĂ (Casa de bilete), str. Horea, nr. 6. Program: Luni - Vineri: 10.00 - 17.00 // Sâmbătă: 10.00 – 13.00 sau cu o oră înainte de începerea spectacolului (la intrarea Casei de Cultură).

Mai multe detalii pe site-ul: www.sm.omnipass.ro http://samstudia.ro/
https://www.facebook.com/SamStudia/?fref=ts

 

Tags: parteneriat  teatru  omnipass  improstim  spectacol  samstudia  
1699 vizite
Distribuie pe