Locale Altele
Miercuri, 17 Iulie 2019
Mie, 17 Iul 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Biblioteca Județeană organizează un curs de formare profesională
Biblioteca Județeană Satu Mare  - Vineri, 25 Martie 2016

Biblioteca Județeană și Centrul de formare Biblionet, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Satu Mare, organizează cursul de formare „Story telling pentru bibliotecari. Povestea merge mai departe”.

Cursul se va derula în perioda 29-30 martie, în intervalul orar 09.00-1600, în Sala multimedia și va fi livrat pentru 10 bibliotecari din următoarele biblioteci publice din județ: Bibliotecile orășenești Negrești-Oaș și Ardud, respectiv bibliotecile comunale Beltiug, Batarci, Căpleni, Lazuri, Sanislău, Terebești și Viile Satu Mare.

Legislația în vigoare atribuie bibliotecilor județene, ca atribuție principală, rolul de coordonator al activității bibliotecilor publice de pe raza judeţului în care îşi desfăşoară activitatea, prin acţiuni specifice de îndrumare şi de evaluare, prin proiecte, programe şi activităţi culturale, precum şi acţiuni de îndrumare profesională.

Ca urmare, unul dintre obiectivele manageriale majore ale conducerii Bibliotecii Județene Satu Mare este acela de a contribui la reformarea sistemului bibliotecilor publice din județ, iar cursurile de formare profesională a bibliotecarilor este parte ingrantă a acestui proces.

Cursul de pregătire profesională este organizat cu scopul de a oferi participanților posibilitatea de a dobândi noi competențe de comunicare în relația cu utilizatorii și de a descoperi metode infailibile de atragere a publicului spre lectură și bibliotecă, prin dezvoltarea de servicii inovative pentru comunitate. La rândul lor, bibliotecarii participanți la curs vor livra membrilor comunității locale din care provin servicii, proiecte sau activități culturale pliate pe tema cursului la care au participat.

 

Tags: biblioteca  curs  formare  profesionala  story telling  bibliotecari  
1008 vizite
Distribuie pe