Locale Altele
Joi, 27 Ianuarie 2022
Joi, 27 Ian 2022
Fashion’s Night Out, sâmbăta viitoare la restaurantul Esedra
Veronica Hodas  - Joi, 31 Martie 2016

Cea de-a V-a ediție a evenimentului Fashion’s Night Out se apropie cu pași repezi, iar joi după-amiază, designerii Kariklea David, Ioana Călin, Larisa Cădar și Alexandra Catargiu au susținut o conferință de presă în care au prezentat pe scurt mici detalii legate de prezentarea de modă.

Kariklea David a subliniat că numărul colecțiilor va fi mai mare decât până acum, iar cei care vor fi prezenți vor putea admira 17 colecții atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Ioana Călin va surprinde cu colecția de rochii de mireasă, „Believe in fairytales”, compusă din 15 piese. Este o colecția cu care a avut mare succes la Bucharest Fashion Week unde a și câștigat premiul de „cel mai bun designer de rochii de mireasă”.

Larisa Cădar sau Karra Launi a pregătit o colecția de zece rochii de seară intitulată „Vibes”, iar Alexandra Catargiu a pregătit o colecție de bijuterii hand made „Nemuritoarele” a cărei temă vor fi florile.

Cele mai noi colecții de primavară – vară vor putea fi admirate, sâmbătă, 9 aprilie, de la ora 18.00 la Restaurantul Esedra.

Designerii care își vor expune cele mai noi colecții sunt: Adalin, Alexandra Catargiu, Atelier Cris Fashion, Cosmin Mureșan, David Sebastian, Diana Breban, Diva by Liana Szilagyi, Inedit, Karra Launi, L’Atelier Ioana Călin, LCT Collection, Lorand Coza, Miha Cirlugea, Nicoleta Obis, Raluca Mureșan & Anca Marian, Ramona Napradean și Spencer by Ciprian Crăciun.

Vom mai reveni cu amănunte legate de eveniment și în cursul săptămânii viitoare.
Tags: fashion  night  out  esedra  
1390 vizite
Distribuie pe