Locale Altele
Vineri, 20 Mai 2022
Vin, 20 Mai 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Școala Altfel la instituțiile de cultură din Negrești-Oaș
Primăria Negrești-Oaș  - Duminica, 24 Aprilie 2016

Instituțiile de cultură din Negrești-Oaș, Muzeul Țării Oașului, Casa Orășenească de Cultură și Biblioteca au organizat pe parcursul săptămânii 18-22 aprilie activități tematice, ateliere de creație și târg de Paște, în cadrul programului „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”

Au trecut pragul instituțiilor de cultură, numeroase grupuri de copii, proveniți atât de la școlile din localitate și din județ, cât și de la școli din alte zone ale țării: Maramureș, Bihor, Cluj, Hunedoara.

Muzeul Ţării Oaşului a fost gazdă pentru un număr de aproximativ 1.500 de vizitatori, care s-au bucurat de participarea la atelierele de olărit, pictură și încondeiat ouă și au avut prilejul de a lua cu ei o parte din atmosfera muzeului satului oșenesc într-o foto-amintire.

Biblioteca a fost o destinație pentru peste 300 de elevi, cărora li s-a oferit posibilitatea de a descoperi o lume a cărților și a poveștilor. Cei mici au fost provocați la o joacă interactivă, în încercarea de a reinterpreta poveștile favorite în stil propriu.

Joi, în cadrul proiectului „Hai cu noi!”, instituțiile de învățământ în parteneriat cu instituțiile de cultură negreștene, cu susținerea Primăriei și a Consiliului local Negrești-Oaș, au organizat în centrul orașului un târg de Paște cu produse confecționate de copii în cadrul atelierelor de creație. Au participat, de asemenea, și creatori locali de artă populară.

Mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat în această perioadă și au participat la activitățile special concepute pentru ei și anunțăm că, în continuare, instituțiile de cultură din Negrești-Oaș sunt deschise conform programului:

Muzeul Ţării Oaşului:                                   Casa orășenească de cultură – biblioteca:

Luni - Vineri: 09:00 – 17:00                            Luni - Vineri: 08:00 – 16:00

Sâmbătă:    09:00 – 14:00

Duminică:  09:00 – 17:00

Tags: scoala  altfel  negresti oas  
1325 vizite
Distribuie pe