Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Andrea Altfater, locul III la un concurs de muzică din Ungaria
Centrul Cultural Carei  - Miercuri, 4 Mai 2016

Duminică, în localitatea Hajdunánás din Ungaria s-a organizat concursul de talente intiulat „Nánás Hangja”, la care s-au prezentat 22 de cântăreți talentați din orașe precum: Hajdúböszörmény, Hajdúnánás, Miskolc, Tiszalök, Nyírtelek, Tiszavasvári, Debrecen, respectiv din Partium.

Concursul s-a desfășurat în două etape. După prima etapă juriul a promovat zece cântăreți pentru etapa a doua.

Atât formațiile, cât și interpreți solo și-au demonstrat talentele interpretând muzică în limba maghiară, engleză sau creații proprii.

Din juriu a făcut parte o profesoară de muzică din Hajdunánás care, printre altele e și organizator de căutare de talente, precum și Vince Béla unul din directorii școlii rock, respectiv un moderator al unei emisiuni de radio din Debrecen.

După reprezentarea producțiilor, juriul le-a oferit artiștilor o critică constructivă.

Staff-ul de la X-factor a fost, de asemenea, prezent la eveniment.

Concurența a fost foarte puternică între participanți, astfel, juriului i-a fost extrem de greu să decidă câștigătorii.      

Altfater Andrea, eleva lui Szűcs József a reușit să obțină locul al treilea și s-a întors acasă cu o serie de critici pozitive.

Juriul a notat nu numai vocea, dar și prezența scenică și modul de interpretare. După reprezentația Andreei juriul a fost de părere că aceasta „s-a născut pentru scenă” și că atât vocea, cât și modul de interpretare au fost foarte „captivante”. 

Tags: altfater andrea  concurs  ungaria  
1158 vizite
Distribuie pe