Locale Altele
Joi, 20 Iunie 2019
Joi, 20 Iun 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Lia Marinela Avram și-a lansat cartea la Castelul Karolyi
Centrul Cultural Carei  - Joi, 12 Mai 2016

Miercuri,11 mai 2016, începând cu ora 18.00 în Sala de Simpozioane a Castelului Károlyi din Municipiul Carei a avut loc seminarul și lansarea cărții „Ce contează? Curajul de a-ți schimba viața”.Evenimentul a fost deschis de Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, apoi au luat cuvântul Nicoleta Latiș, bibliotecară la Biblioteca Municipală Carei , autoarea cărții, Lia Marinela Avram (Ardelean)și invitatele ei, Corina Lorinz și Ruxandra Yosebashvili. 

În cadrul întâlnirii, care a durat aproximativ două ore, autoarea cărții, Lia Marinela Avram (Ardelean) a împărtășit publicului, pe lângă scurte detalii din carte și întâmplări sau experiențe personale, care au ajutat-o să se dezvolte, să-și schimbe percepția despre sine și despre oamenii din jur și să depășească mult mai ușor problemele inerente care apar în viață.


La finalul evenimentului toți cei prezenți au putut intra în posesia cărții și au primit autograf din partea autoarei.


Manifestarea s-a desfășurat cu sprijinul Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei, Bibliotecii Municipale Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” Carei.

             

Tags: lansare  carte  castelul karolyi  
838 vizite
Distribuie pe