Locale Altele
Sambata, 23 Februarie 2019
Sam, 23 Feb 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Conferințele „BookLand Evolution” revin la Biblioteca Județeană
Biblioteca Județeană Satu Mare  - Vineri, 13 Mai 2016

Biblioteca Județeană Satu Mare găzduiește în perioada 16-20 mai Conferințele practice pentru tineri „BookLand Evolution 2016”.

Conferințele se vor desfășura în fiecare zi, în intervalul orar 1500-1700, în Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, având ca invitați personalități care activează în cele mai diverse domenii de activitate: social, cultural, economic, media, psihologie, învățământ, biblioteconomie și științele informării etc.

Pe agenda conferințelor de la Satu Mare sunt prezente nume sonore precum Delia Danea, Claudia Fane, Ioan Anițaș, Dana Culic, Dan Bale, Sergiu Bărbuș, Bogdan Georgescu, Florin Mureșan, Felicia Hrihorișan, Daniel Moiș, Răzvan Cheregi, Camelia Dumitru, Ioana Caraba, Florian Fane și Robert Laszlo.

Organizatorii și gazdele evenimentului îi invită pe tinerii sătmăreni în spațiul bibliotecii publice pentru a participa în număr cât mai mare la Conferințele BookLand Evolution.

Despre BookLand:

În anul 2011, BookLand a adus schimbarea în lumea cărții. A coborât-o din turnul de fildeș și a adus-o în mijlocul oamenilor și în spațiul lor de socializare și recreere, prin organizarea celei mai de amploare „Caravane naționale de carte”, activă timp de 700 zile, care a poposit în centrele comerciale, piețele și parcurile din 40 de municipii reședințe de județ.

De doi ani, prin intermediul Conferințelor practice pentru tineri „BookLand Evolution”, organizatorii au luat contact cu peste un milion liceeni și studenți din 23 de orașe, încurajând dezvoltarea lor personală, ajutați de cei peste 500 de speakeri care s-au alăturat acestei inițiative.

 

Tags: conferinte  bookland evolution  biblioteca  
525 vizite
Distribuie pe