Locale Altele
Marti, 27 Septembrie 2022
Marti, 27 Sept 2022
Festivalul Muzicii de Stradă devine internațional
Florin Răchitan  - Miercuri, 22 Iunie 2016

Cea de-a treia ediție a Festivalului Muzicii de Stradă se va desfășura în perioada 1 – 3 iulie în zona centrală a municipiului Satu Mare, cu un program mai bogat și mai diversificat decât edițiile precedente, beneficiind și de participarea unor artiști din străinătate care și-au făcut deja un renume în acest gen de muzică.

Detalii despre program au fost oferite miercuri, în cadrul unei conferințe de presă găzduite de Music’at, de organizatorii Butka Gergo și Bertici Attila, precum și de reprezentanta sponsorului principal Draxlmaier, Fazekas Csilla.

Realizat exclusiv din sponsorizări, fără fonduri din bugetul public, Festivalul Muzicii de Stradă va aduce pe cele cinci scene amplasate în diferite puncte din Centrul Vechi al Sătmarului 20 de interpreți și formații din România, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, Marea Britanie și Spania, precum și cinci interpreți locali din Satu Mare, care vor concura într-o categorie separată.

Muzicienii vor cânta cu schimbul pe toate cele cinci scene, iar programul va putea fi urmărit pe un App special creat pentru smartphone-uri, ce va putea fi descărcat de pe un link afișat pe pagina de Facebook a evenimentului.

La fel ca în anii trecuți, spectatorii își vor putea vota online interpreții preferați, iar câștigătorii vor fi recompensați cu Marele Premiu în valoare de 2.000 de euro.

În premieră, festivalul va avea și o Ziua 0, care se va organiza la Carei, în colaborare cu Direcția de Cultură a primăriei locale. 

Tags: festival  muzica  strada  
1822 vizite
Distribuie pe