Locale Altele
Marti, 27 Septembrie 2022
Marti, 27 Sept 2022
Manifestări de Zilele Maghiare Partium pe strada 1 Decembrie 1918
UDMR Satu Mare  - Luni, 18 Iulie 2016

A mai rămas doar o lună până la debutul celui mai mare festival al regiunii, Zilele Maghiare Partium, ediția a 15-a.

Așa cum am anunțat în urmă cu câteva zile, în acest an, organizatorii pregătesc un festival special: pentru prima dată în istoria evenimentului, a 15-a ediție a Zilelor Maghiare Partium se va desfășura pe durata a zece zile cu variate evenimente programate în diferite locații din Satu Mare.

Dacă a venit vorba despre locații, așa ziselor locații obișnuite, anume Grădina Romei, Turnul Pompierilor, Piața 25 Octombrie, li se alătură în acest an o locație veche, strada 1 Decembrie 1918, care a fost cea mai populară a primei ediții. În acest an însă, în week-end-ul 19-21 august, locația își recapătă rolul, căci aici va fi amplasată una dintre scenele festivalului care va găzdui numeroase concerte și evenimente destinate copiilor. Aici va evolua, de pildă, pe data de 19 august, formația The Elvis Band, urmată de The Bits Beatles (HU) și compania Duotrió Társulat, precum tot aici este programat și un spectacolul interactiv pentru copii.

Celor care preferă relaxarea mai puțin gălăgioasă, strada 1 Decembrie 1918 va găzdui, pe durata unui întreg week-end, târgul de cărți, degustarea de vin și pălincă și târgul meșteșugarilor. Toate acestea rezumă doar programul unui singur week-end, urmând ca, în curând, să revenim cu alte amănunte ale celor peste 150 de evenimente programate pe cele zile, printre care, cu siguranță, va găsi fiecare dintre noi evenimente pe plac :)

Tags: zilele partium  manifestari  strada 1 decembrie 1918  
2016 vizite
Distribuie pe
Gigi
10 zile si totul in limba maghiara , chiar mă bucur vii nu?
2016-07-18 17:16:05