Locale Altele
Joi, 29 Octombrie 2020
Joi, 29 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Kiscsillag, Ladánybene 27 și Intim Torna Illegal la Zilele Partium
UDMR  - Vineri, 22 Iulie 2016

După concedii, cu energii și forțe noi – pe cât se poate, având în vedere festivalurile intercalate – participanții altenativ gălăgioși ai Zilelor Maghiare Partium aduc pe strada 1 Decembrie 1918, și numai, destindere, revoltă și muzică de bună calitate. Acum dezvăluim și acest amănunt.

Cine oare nu cunoaște numele lui Lovasi András, artist laureat cu premiul Kossuth, a cărui persoană s-a omologat cu formația Kispál és a Borz, formație iconică a muzicii alternative rock din Ungaria.

Activitatea lor artistică este definitorie pentru tineretul maghiar, chiar și în prezent. În 2005, Lovasi, împreună cu colegii săi, au regândit și au reînnoit linia rock-ului alternativ maghiar și au fondat formația Kiscsillag care va evolua la Satu Mare pe scena amplasată pe strada 1 Decembrie 1918 pe data de 20 august, începând cu ora 22.00.

Aici va evolua, o zi mai târziu, pe data de 21 august, formația Ladánybene 27 care va demonstra sătmărenilor beneficiile muzicii reggae și ale energiilor pozitive.

Pe ultima zi a Zilelor Maghiare Partium, anume 28 august, sunt așteptați iubitorii liniei alternative, căci  urmează să evolueze, începând cu ora 19.00, pe scena City Radió din Grădina Romei, adevărați regi hipnotizatori în persoana membrilor formației Intim Torna Illegál - și va răsuna Găurește vana!

 

Tags: kiscsillag  ladánybene 27  intim torna  zilele maghiare partium  
1106 vizite
Distribuie pe