Locale Altele
Joi, 4 Martie 2021
Joi, 4 Mar 2021
Concurs de gătit preparate din peşte la Zilele Maghiare Partium
UDMR Satu Mare  - Miercuri, 27 Iulie 2016

O veritabilă ediție a Zilelor Culturale Partium nu se poate desfășura fără mâncăruri gustoase asigurate, alături de tarabele evenimentului, și de diversele concursuri culinare. La fel ca la edițiile precedente, UDMR Satu Mare organizează tradiționalul concurs al bucatelor preparate din pește.

Respectând tradiția, pe data de 28 august va avea loc și în acst an concursul mâncărurilor tradiționale preparate din pește, găzduită în Grădina Romei.

Kacsó Zoltán, inițiatorul și organizatorul principal al concursului, a declarat: „Așteptăn încă de acum înscrierile echipelor doritoare care, pe lângă voie bună, ustensile și câte o rețetă secretă, nu trebuie să aducă în plus absolut nimic. Tot ceea ce ajunge în ceaun, precum și lemnele pentru foc, sunt asigurate de noi”.

Concursul va fi jurizat și de data aceasta de specialiști renumiți, după care nu vor lipsi nici premiile. Înscrierile pentru concurs se pot face la Kacsó Zoltán fie prin telefon: 0751-297.787, fie personal, la sediul UDMR de pe strada Mihai Viteazul nr. 10. 

Tags: concurs  gatit  peste  zilele  partium  
1642 vizite
Distribuie pe